Beoordelingen van Snack Drive Urk

Recente recensies van Snack Drive Urk

5 sterren na 97 reviews

, 19-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

zeer vlotte levering na de bestelling , komen zeker weer terug voor een lekkere snack , top bezorging

, 17-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 16-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Had een portie van 6 hotwings ipv 9, wel jammer want de hotwings zijn echt mega! Kreeg eerst een melding dat de bezorger pas over 50 minuten zou komen. Maar gelukkig was de bestelling er al na een kwartier. Pin automaat deed het niet, maar er werd een tikkie gestuurd. Voor de rest was het net als altijd mega lekker.

, 14-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De fietsbezorger heeft waarschijnlijk iets te lang nodig gehad om ons te bereiken, want alles was erg lauw of zelfs koud. Misschien goed om hier een volgende keer rekening mee te houden.

, 05-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super snelle levering en mega lekker๐Ÿ‘

, 02-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Normaal is de kapsalon top Gister zat er abnormaal veel saus op beetje te

, 31-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bezorger (wel knap) had niet bepaald voorzichtig gereden dus zat overal saus. Wel mega lekker.

, 31-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik heb wel wat keer in de bestel lijst gekeken maar ik kom de bajes gak niet tegen niet tegen als je de lijst aan wil pas een dat zauw mooi zijn groeten erikhakvoort

, 31-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was super lekker

, 29-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker.

, 27-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het bestellen ging erg makkelijk geen gedoe met een account aanmaken. Het eten was goed en het was er na een half uurtje.

, 27-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 26-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 26-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke producten!

, 25-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was top en een snelle bezorging super voor elkaar

, 25-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Producten zijn top alleen vorige bestelling had ik bakje mayo en bakje knoflook besteld en dat was niet meegeleverd voor de rest prima service

, 25-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 25-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke broodjes Kip Jamballa & Potatodippers besteld! Bestellingen worden meestal op tijd gebracht, en als er wat loos is wordt het zo opgelost. Super service โ™ฅ

, 24-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle levering en super lekkere producten! ๐Ÿ‘Œ๐Ÿป

, 18-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 18-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 17-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 16-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede en snelle service. Top dat je via de mail op de hoogte wordt gehouden van je bestelling

, 15-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Een aanrader

, 12-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik vind het jammer dat er op het broodje kapsalon geen patat zit. Heel jammer, maar voor de rest perfect

, 09-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik heb de skransbox geprobeerd. De hapjes waren prima kwaliteit en heerlijk gekruid. De hoeveelheid viel me ook super mee. Van zo'n box kun je makelijk met zn 4en eten. De bezoring was erg snel, binnen 20 min hadden we ons eten. Al met al ben ik dik tevreden. Ik ga hier zeker vaker bestellen.

, 06-07-2019

Kwaliteit:

Rating

GE-WEL-DIG!

, 06-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke producten!

, 29-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd goede kwaliteit eten en snel geleverd!

, 29-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 27-06-2019

Kwaliteit:

Rating

, 25-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima te doen, Broodje kip jamballa is een aanrader.

, 21-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten maar bezorging was deze keer minder

, 19-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

๐Ÿ‘๐Ÿผ๐Ÿ‘๐Ÿผ๐Ÿ‘๐Ÿผ๐Ÿ‘๐Ÿผ๐Ÿ‘๐Ÿผ๐Ÿ‘๐Ÿผ๐Ÿ‘๐Ÿผ๐Ÿ‘๐Ÿผ๐Ÿ‘๐Ÿผ๐Ÿ‘๐Ÿผ

, 15-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

goed spul

, 15-06-2019

Kwaliteit:

Rating

2 milkshake vergeten

, 14-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was mega lekker en de bezorger was mooi optijd!

, 14-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 13-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top๐Ÿ‘Œ

, 12-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vreselijke lekker, jammer dat de uiensaus wel heeeeel erg koud was.

, 11-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

saus vergeten

, 11-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vanaf moment bestelling tot moment bezorging duurde meer dan 1 uur ... Iets te lang.. maar okรฉ, het was druk ! Alles heerlijk warm .. en het heeft ons goed gesmaakt... Zeker voor herhaling vatbaar !!

, 11-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima!

, 05-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Did do not delivered!

Reactie van Snack Drive:We call you when we deliver, we can't speak polish the adres was wrong, we send you a free delivery code.

, 01-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was super! De bezorging kwam twintig minuten vroeger dan ze dachten dat zou zouden komen, dus dat is natuurlijk 5 sterren waard! 1 klein puntje, het was voor ons niet helemaal duidelijk of er bij alle patatodippers jambasaus zat. Wij hadden dus voor de zekerheid een bakje extra erbij besteld wat eigenlijk niet nodig was.

, 01-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top service binnen 10 minuten bestelt 10 minuten later bezorgd top

, 01-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De patato dippers waren niet zo krokant als ze normaal zijn. Voor de rest was het top.

, 30-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 29-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het enigste wat ik op te merken heb is dat de opmerking die ik erbij had geplaatst niet gelezen is. En voor de rest super

, 25-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Je bestelling supersnel bezorgd, alles is zelfs nog heet! En niet lauwwarm zoals bij sommige anderen...

, 24-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Mega snelle levering, hรฉรฉrlijke Jamballa broodje met Potato Dippers in de aanbieding!! Voor herhaling vatbaar :)

, 22-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

lekker en snel

, 22-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle levering en lekker eten. Niks mis mee !

, 16-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker eten!

, 16-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kapsalon was magertjes voor de prijs wat er voor betaald wordt. Smaak was echter wel goed. Patat kon wat meer doorbakken worden.

, 03-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede producten en warm! Dat missen we bij de andere snackbars

, 02-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gisteren iets langer dan een uur moeten wachten... kan gebeuren. Maar toen de bestelling binnen kwam, waren men patato dippers hartstikke slap en echt nog kouder dan lauw. Gewoonweg koud dus. Dus helaas de helft van men bestellinf koetrn weggooien.. en er was ook niks wat ik kon dorn aangezien het pas om 22:30 geleverd was. Echt heel jammer, want mijn gambaโ€™s waren wel erg lekker. Maarjah die waren dan gelukkig nog een beetje lauwwarm.

, 18-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker snel bezorgd

, 17-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling was mooi op tijd! Gelukkig zat er een kamer volk die de bezorger zag, de tassen werden voor de deur neergezet zonder dat er aangebeld werd. Je zal de bezorger maar net niet zien!!!

Reactie van Snack Drive:De bezorger wilde jullie spannende moment van Ajax-Juventus niet verstoren, had de hand nog opgestoken van het is er, onze welgemeende excuses Johan,

, 12-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke producten en op tijd bezorgd

, 10-04-2019

Kwaliteit:

Rating

, 05-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De broodjes en snacks van jullie zijn heerlijk. Ook de hapjes voor een gezellig avondje zijn een echte aanrader. En jullie service is top

, 31-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Het was lekker, maar veel te weinig saus als je een combimenu nam. Ik had milkshakeโ€™s besteld, maar de machine was stuk en toch betaalde we 18,80! En ik we vonden het toch wel erg duur!

, 29-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top kwaliteit producten, smaakt heerlijk. Bij kleine vergissingen wordt het altijd netjes opgelost. Personeel is vriendelijk

, 28-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker!

, 27-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

was top!

, 07-03-2019

Kwaliteit:

Rating

, 28-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was erg lekker en netjes binnen 45 minuten in huis

, 23-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sorbets zijn lekker

, 23-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 16-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super goed en altijd lekker ;) miste alleen de sla bij de kapsalon

, 14-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke spullen

, 13-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 12-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ja, het is gewoon goed

, 09-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd lekker op tijd, dat mailtje dat het er aan komt is ook een pracht

, 02-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorgdienst was mooi optijd, en het broodje jamballa en potetodippers waren heerlijk! Ik zeg meer bestellen bij snackdrive

, 01-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles vers, en dat proef je. Snelle bezorging en uitstekende service.

, 23-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 12-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Er zaten geen kruiden op de potato dippers. Dat maakt wel de smaak.. zonde! Ook was het niet echt warm meer ook jammer.

, 04-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Het was weer om te smullen!

, 22-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Dit bedrijf geef ik een 10. Waarom? lekkere spullen en net even anders als bij de gemiddelde snackboer. En als er iets fout gaat bij bestellen....maken ze dat onmiddellijk goed.

, 13-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 08-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten en het was meer dan verwacht. We hadden de skransbox. Was ook snel geleverd!

, 06-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was top en binnen 17 minuten gebracht. Super service

, 06-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles was koud en duurde langer dan 1 uur ben ik niet gewend normaar binnen 20 minuten en warm en nu dus alles koud

, 06-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 24-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Duurde een eeuwigheid

, 11-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helemaal Top!!!

, 07-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top

, 25-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Super producten!

, 22-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

de kiphapjes vonden we niet zo lekker. wat ons betreft kun je die beter vervangen door gewone kipnuggets, spiesjes of kippedijtjes

, 13-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Super lekker eten.

, 10-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

snel en netjes dikke 10

, 16-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Super lekkere kapsalon houden zo

, 02-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

goed spul

, 29-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 25-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super!