Beoordelingen van Snack Drive Urk

Recente recensies van Snack Drive Urk

5 sterren na 63 reviews

, vandaag

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

goed spul

, vandaag

Kwaliteit:

Rating

2 milkshake vergeten

, gisteren

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was mega lekker en de bezorger was mooi optijd!

, gisteren

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 13-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top👌

, 12-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vreselijke lekker, jammer dat de uiensaus wel heeeeel erg koud was.

, 11-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

saus vergeten

, 11-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vanaf moment bestelling tot moment bezorging duurde meer dan 1 uur ... Iets te lang.. maar oké, het was druk ! Alles heerlijk warm .. en het heeft ons goed gesmaakt... Zeker voor herhaling vatbaar !!

, 11-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima!

, 05-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Did do not delivered!

Reactie van Snack Drive:We call you when we deliver, we can't speak polish the adres was wrong, we send you a free delivery code.

, 01-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was super! De bezorging kwam twintig minuten vroeger dan ze dachten dat zou zouden komen, dus dat is natuurlijk 5 sterren waard! 1 klein puntje, het was voor ons niet helemaal duidelijk of er bij alle patatodippers jambasaus zat. Wij hadden dus voor de zekerheid een bakje extra erbij besteld wat eigenlijk niet nodig was.

, 01-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top service binnen 10 minuten bestelt 10 minuten later bezorgd top

, 01-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De patato dippers waren niet zo krokant als ze normaal zijn. Voor de rest was het top.

, 30-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 29-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het enigste wat ik op te merken heb is dat de opmerking die ik erbij had geplaatst niet gelezen is. En voor de rest super

, 25-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Je bestelling supersnel bezorgd, alles is zelfs nog heet! En niet lauwwarm zoals bij sommige anderen...

, 24-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Mega snelle levering, héérlijke Jamballa broodje met Potato Dippers in de aanbieding!! Voor herhaling vatbaar :)

, 22-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

lekker en snel

, 22-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle levering en lekker eten. Niks mis mee !

, 16-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker eten!

, 16-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kapsalon was magertjes voor de prijs wat er voor betaald wordt. Smaak was echter wel goed. Patat kon wat meer doorbakken worden.

, 03-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede producten en warm! Dat missen we bij de andere snackbars

, 02-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gisteren iets langer dan een uur moeten wachten... kan gebeuren. Maar toen de bestelling binnen kwam, waren men patato dippers hartstikke slap en echt nog kouder dan lauw. Gewoonweg koud dus. Dus helaas de helft van men bestellinf koetrn weggooien.. en er was ook niks wat ik kon dorn aangezien het pas om 22:30 geleverd was. Echt heel jammer, want mijn gamba’s waren wel erg lekker. Maarjah die waren dan gelukkig nog een beetje lauwwarm.

, 18-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker snel bezorgd

, 17-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling was mooi op tijd! Gelukkig zat er een kamer volk die de bezorger zag, de tassen werden voor de deur neergezet zonder dat er aangebeld werd. Je zal de bezorger maar net niet zien!!!

Reactie van Snack Drive:De bezorger wilde jullie spannende moment van Ajax-Juventus niet verstoren, had de hand nog opgestoken van het is er, onze welgemeende excuses Johan,

, 12-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke producten en op tijd bezorgd

, 10-04-2019

Kwaliteit:

Rating

, 05-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De broodjes en snacks van jullie zijn heerlijk. Ook de hapjes voor een gezellig avondje zijn een echte aanrader. En jullie service is top

, 31-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Het was lekker, maar veel te weinig saus als je een combimenu nam. Ik had milkshake’s besteld, maar de machine was stuk en toch betaalde we 18,80! En ik we vonden het toch wel erg duur!

, 29-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top kwaliteit producten, smaakt heerlijk. Bij kleine vergissingen wordt het altijd netjes opgelost. Personeel is vriendelijk

, 28-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker!

, 27-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

was top!

, 07-03-2019

Kwaliteit:

Rating

, 28-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was erg lekker en netjes binnen 45 minuten in huis

, 23-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sorbets zijn lekker

, 23-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 16-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super goed en altijd lekker ;) miste alleen de sla bij de kapsalon

, 14-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke spullen

, 13-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 12-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ja, het is gewoon goed

, 09-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd lekker op tijd, dat mailtje dat het er aan komt is ook een pracht

, 02-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorgdienst was mooi optijd, en het broodje jamballa en potetodippers waren heerlijk! Ik zeg meer bestellen bij snackdrive

, 01-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles vers, en dat proef je. Snelle bezorging en uitstekende service.

, 23-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 12-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Er zaten geen kruiden op de potato dippers. Dat maakt wel de smaak.. zonde! Ook was het niet echt warm meer ook jammer.

, 04-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Het was weer om te smullen!

, 22-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Dit bedrijf geef ik een 10. Waarom? lekkere spullen en net even anders als bij de gemiddelde snackboer. En als er iets fout gaat bij bestellen....maken ze dat onmiddellijk goed.

, 13-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 08-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten en het was meer dan verwacht. We hadden de skransbox. Was ook snel geleverd!

, 06-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was top en binnen 17 minuten gebracht. Super service

, 06-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles was koud en duurde langer dan 1 uur ben ik niet gewend normaar binnen 20 minuten en warm en nu dus alles koud

, 06-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 24-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Duurde een eeuwigheid

, 11-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helemaal Top!!!

, 07-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top

, 25-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Super producten!

, 22-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

de kiphapjes vonden we niet zo lekker. wat ons betreft kun je die beter vervangen door gewone kipnuggets, spiesjes of kippedijtjes

, 13-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Super lekker eten.

, 10-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

snel en netjes dikke 10

, 16-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Super lekkere kapsalon houden zo

, 02-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

goed spul

, 29-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 25-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super!