Beoordelingen van Snack Drive Urk

Recente recensies van Snack Drive Urk

5 sterren na 26 reviews

, gisteren

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke spullen

, 13-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 12-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ja, het is gewoon goed

, 09-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd lekker op tijd, dat mailtje dat het er aan komt is ook een pracht

, 02-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorgdienst was mooi optijd, en het broodje jamballa en potetodippers waren heerlijk! Ik zeg meer bestellen bij snackdrive

, 01-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles vers, en dat proef je. Snelle bezorging en uitstekende service.

, 23-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 12-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Er zaten geen kruiden op de potato dippers. Dat maakt wel de smaak.. zonde! Ook was het niet echt warm meer ook jammer.

, 04-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Het was weer om te smullen!

, 22-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Dit bedrijf geef ik een 10. Waarom? lekkere spullen en net even anders als bij de gemiddelde snackboer. En als er iets fout gaat bij bestellen....maken ze dat onmiddellijk goed.

, 13-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 08-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten en het was meer dan verwacht. We hadden de skransbox. Was ook snel geleverd!

, 06-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was top en binnen 17 minuten gebracht. Super service

, 06-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles was koud en duurde langer dan 1 uur ben ik niet gewend normaar binnen 20 minuten en warm en nu dus alles koud

, 06-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 24-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Duurde een eeuwigheid

, 11-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helemaal Top!!!

, 07-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top

, 25-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Super producten!

, 22-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

de kiphapjes vonden we niet zo lekker. wat ons betreft kun je die beter vervangen door gewone kipnuggets, spiesjes of kippedijtjes

, 13-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Super lekker eten.

, 10-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

snel en netjes dikke 10

, 16-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Super lekkere kapsalon houden zo

, 02-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

goed spul

, 29-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 25-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super!